home    despre noi    dealer    noutati    membri    linkuri    contact    Galerie     forum
Despre noi
Stii ca este un Harley din momentul in care il auzi. Nu e nevoie sa il vezi, pur si simplu il simti apropiindu-se. Zgomotul, ritmul descentralizat, fiabilitatea si nu in ultimul rand pemisivitate in dorinta de personalizare si customizare a fiecarui pasionat posesor, e ceea ce marcheaza simbolul Harley Davidson, definind in mod unic personalitatea motocicletei, deosebind producatorul de competitie.

Harley este mai mult decat implinirea visului american, este o legenda, un stil de viata, un ideal spre care tintesti. Chiar daca esti un incepator sau un profesionist, noi stim de ce zambesti atunci cand mergi pe drum cu un Harley. Alatura-te familiei Harley Davidson si impartaseste-ne experienta ta.

Grupul Harley este mai mult de cat o organizatie a motociclistilor. E vorba de peste un milion de oameni, din lumea intreaga, uniti de acelasi vis: Harley Davidson - legatura dintre pasiune, prietenie, buna dispozitie si respect.

H.O.G (Harley Owners Group) a fost infiintat pentru prima data in America in 1983, devenind oficial cel mai mare club din lume, cu participarea a peste 700.000 de reprezentanti.
H.O.G Romania este reprezentanta de 31 de persoane, din care 14 fondatori si totodata cotizanti.

STIRI

04-08-2009
Davidson.
Harley Davidson.[continuare]

11-06-2009
A hell of a monday
JUne 29 , let's ride...anywhere....[continuare]Copyright © 2006-2008 Razvan Antoni. Solution by Zitec.  Powered by Treepath