View Full Version : Dealer??
mihai_prd
12-06-2007, 20:41
Am citit pe motociclism, postat de un membru HOG, ca a venit dealer in Romania? E adevarat?
In alta ordine de idei, unde se poate leasing pt un Sportster sau Dyna? Cine aduce?
Cel mai probabil in august dealer-ul este oficial; daca mergi pe Blvd Titulescu, langa Citroen, ai sa vezi deja locul.
cat despre moto incearca la marcelkel@yahoo.com
Salut!
Cu bucurie in suflet anunt ca sunt proaspatul posesor al unui Harley-Davidson V-Rod. L-am luat de la dealer-ul din Bucuresti de pe Titulescu. Cu aceasta ocazie tzin sa-i multumesc lui Marcel pentru profesionalism si suport logistic :).
Sper ca in curand magazinul sa aduca si accesorii, sa putem sa ne ocupam si de custom...service.
In final declar ca permisul l-am luat pe 28 Nov 2007 si de atunci m-am dat zilnic cu motorul. Este mai mult decat placere...este adrenalina, este libertate, este superlativ in toate privintzele.
Keep close!
Vali
Bravo Moshule.
Sa iti poarte noroc si multi km.
Welcome.
Razvan W
04-12-2007, 15:14
Felicitari.
Ce model exact?
Felicitari.
Ce model exact?
Salut din nou! Este vorba despre o bijuterie vrscaw silver. este de tinut in casa....:D
Bravo Moshule.
Sa iti poarte noroc si multi km.
Welcome.
Meric! Am alergat-o in ultimele 4 zile la greu. E o placere....o nebunie...born 2 B wild baby...:cool:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.