Daca te uiti prin sectorul poze ai sa multe raspunsuri.
In principiu suntem un grup unit de aceiasi pasiune.
De venerat eu IL venerez doar pe EL. Motocicleta e un vis implinit.
In principiu comportamentul fiecaruia tine de psihicul lui, dar e adevarat ca exista o falie intre unii proprietari de moto HD si alt tip de motociclisti.
Eu cred ca exista ceva motive:
- cam toti avem familie si copii de unde reiese o anumita responsabilitate in trafic
- suntem destul de ''cool'' ca sa nu ne grabim pe o roata
- stim ca suntem invidiati de numerosi inculti care nu inteleg atitudinea relaxata, si nici nu se uita la lista de pret care incepe cu 6500, un pret similar cu alte motociclete, deci nu imposibil
-mitul american, poate prin placerea de a conduce mii de km si de vibratiile inconfundabile.
- inafara de marca Triumph , Harley Davidson este cea mai veche marca de moto din lume si poate pentru unii dintre noi conteaza si istoria.
- Toti avem un nivel ridicat de cultura, si am vazut multe tari si continente, upperclass

. Cu siguranta exista si exceptii.
Cand ne intalnim ne bucuram ca putem sa ne petrecem timpul liber impreuna si ca ne putem perfectiona mersul in grup.
In general noi mergem in grup ceeace ne deosebeste de ceilalti. Putini merg impreuna 80% din timpul plimbari.
Noi suntem un grup care a facut mai mult de 10.000 impreuna in decursul anilor. Desigur asta nu ne impiedica sa mergem singuri sau cu alti motociclisti, dar mai rar.
Se spune ca daca nu ai o pasiune atunci traiesti degeaba
Noua ne plac Harley-urile.
daca mai ai nelamuriri intraba.